Op Boskanter gaan soms activiteiten door, georganiseerd door ons of samen met partners zoals MOW, Natuurpunt of Vormingplus. Soms staan ze lang op voorhand vast, even vaak is het een bevlieging van het laatste moment. Met nieuwsberichten op deze site zullen de meeste van deze activiteiten aangekondigd worden. Maar wil je echt geen van deze momenten missen, schrijf je dan in op onze nieuwsbrief, onderaan de pagina. In de nieuwsbrief worden toekomstige activiteiten aangekondigd, en de last-minute activiteiten worden via snelle en korte notificaties gecommuniceerd.

 

 

Zelf Organiseren?

Vind je Boskanter een toffe locatie voor een activiteit, en heb je iets in gedachten dat in onze filosofie past, neem dan contact met ons op. We kijken graag samen wat er mogelijk is.

 

Repair Café

Het repair café gaat in de regel om de drie maand door.

Je komt langs met kapotte spullen, en we helpen elkaar bij de reparaties. Er zijn experts aanwezig om je verder te helpen. De activiteit is gratis. Elke vrije bijdrage wordt gebruikt om de activiteit verder uit te bouwen. Je hoeft je op voorhand niet in te schrijven.

Ook wie niets wil laten repareren is welkom, want het is net zo goed ‘café’ als ‘repair’. Elke helpende hand, ook bij het onthaal, de bar, het bakken van taartjes of  ‘animatie’ voor de grote en kleine gasten maken de activiteit meer tot een feestelijke ontmoeting, waar het uiteindelijk ook om te doen is.

 

Andere Mogelijkheden

  • deelname aan een evenement zoals een kerstmarkt
  • een dansavond of een demo mandenvlechten georganiseerd door een vrijwilliger
  • een film- of een discussieavond