Contactgegevens

Adres:

Koningsweg 1

9660 Brakel

België

Google Maps

Telefoon: 055/600617

E-mail: info@boskanter.be

 

Routebeschrijving

We waarderen pogingen om met het openbaar vervoer of de fiets te komen. Als je opgehaald wilt worden van, bijvoorbeeld, het station of mee wilt rijden met andere deelnemers van een activiteit, laat ons dan iets weten.

 

Fiets

Misschien ben je iets met het ‘mijnwerkerspad’; een oude spoorwegberm van Zottegem naar Ronse die in een GR fietspad is omgetoverd. Let wel op, ter hoogte van Opbrakel is het onderbroken. Komende van Ronse sla je beter linksaf aan Hurdumont. Uit Zottegem kan je heel leuk langs rechts binnendoor vanaf het eindpunt. Kom je via fietsknooppunten? We liggen tussen punt 48 en 99.

 

Openbaar Vervoer

Met de bus geraak je er het makkelijkste vanaf de treinstations van Ronse of Zottegem. Vanaf deze treinstations vertrekken de bussen nr 21 tot en met 25, waarvan nr 21 de meest reguliere is. Deze bussen stoppen in Opbrakel op de haltes Landuitweg of Herenhof. Deze haltes liggen dichtbij Boskanter. Dienstregelingen vind je op de website van De Lijn.

Deze haltes worden ook bediend door de belbus nr 410, welke in dit gebied rijdt. Kijk hier voor meer informatie over de belbus.

In de onderstaande afbeelding worden de routes vanaf de twee bushaltes weergegeven.

Voor een alternative routeplanning kan de NMBS website een goede hulpbron zijn.

 

Met GPS

Mik op ‘kruispunt met Pullem’ in plaats van simpelweg op ‘Koningsweg 1’ want Koningsweg kent twee doodlopende eindjes met een bos ertussen en de GPS stuurt je steevast naar het andere eind.