Contactgegevens

Adres:

Koningsweg 1

9660 Brakel

België

Google Maps

Telefoon: 055/600617

E-mail: info@boskanter.be

 

Routebeschrijving

We waarderen pogingen om met het openbaar vervoer of de fiets te komen.

 

Fiets

Misschien ben je iets met het ‘mijnwerkerspad’; een oude spoorwegberm van Zottegem naar Ronse die in een GR fietspad is omgetoverd. Let wel op, ter hoogte van Opbrakel is het onderbroken. Komende van Ronse sla je beter linksaf aan Hurdumont. Uit Zottegem kan je heel leuk langs rechts binnendoor vanaf het eindpunt.

Kom je via fietsknooppunten? We liggen tussen punt 48 en 99.

Het treinstation van Lierde is het dichts bij, als je de fiets op de trein mee wil nemen.

 

Met de trein.

Je kan ons per bus (zie volgende hoofdstuk) bereiken vanuit de treinstations van Ronse en Zottegem. Je kan per bus ook Brakel (4.5 km van Boskanter) bereiken vanuit de stations van Geraardsbergen en Oudenaarde. Zottegem, Geraardsbergen en Oudenaarde worden elk uur rechtstreeks bediend van Brussel. Route plannen en tickets kopen doe je hier.

 

Met de bus

Met de bus geraak je er het makkelijkste vanaf de treinstations van Ronse of Zottegem. Vanaf deze treinstations vertrekt min of meer elk uur de bus nr 20 en bussen nr. 207 en 208. Tijdens de week rijden die van 6u00 tot 20u30, op zaterdag van 7.30 tot 21.51 (uit Zottegem, Ronse 19.30) en op zondag van 8u30 tot 18u30.

Tijdens de werken aan de Ronsesesteenweg is de halte Landuitweg geschrapt en kies je voor Boskanter halte ‘Herenhof’. Dienstregelingen vind je op de website van De Lijn.

Met GPS

Mik op ‘kruispunt met Pullem’ in plaats van simpelweg op ‘Koningsweg 1’ want Koningsweg kent twee doodlopende eindjes met een bos ertussen en de GPS stuurt je steevast naar het andere eind.