Sorry, this entry is only available in Dutch. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Op Boskanter gaan regelmatig activiteiten door, georganiseerd door ons of samen met partners zoals MOW, Natuurpunt of Vormingplus. Soms staan ze lang op voorhand vast, even vaak is het een bevlieging van het laatste moment. Op Facebook en met nieuwsberichten op deze site worden de meesten aangekondigd. Maar wil je er echt geen missen, schrijf je dan in op onze nieuwsbrief, onderaan de pagina.

Pizzafeestje

Elke eerste vrijdag van de maand doet onze steenoven dienst als pizza-oven en verandert Boskanter tijdelijk in een pizzeria. Het is een ontmoetingsmoment waarop mensen meer kunnen leren over Boskanter en onze manier van leven, onder het genot van heerlijke pizza’s.

 

Rondleiding

Elke eerste vrijdag van de maand wordt er ook een rondleiding gegeven van Boskanter. Iedereen die interesse heeft in het verhaal van Boskanter en wat we hier doen kan deze kosteloos bijwonen. Afhankelijk van de interesses van de deelnemers kunnen we focussen op permacultuur, ecologisch verbouwen, ambachten, kruiden, noem maar op.

 

Repair Café

Het repair café gaat in de regel om de drie maand door. Je komt langs met kapotte spullen, en we helpen elkaar bij de reparaties. Er zijn experts aanwezig om je verder te helpen. De activiteit is gratis. Elke vrije bijdrage wordt gebruikt om de activiteit verder uit te bouwen. Je hoeft je op voorhand niet in te schrijven.

Ook wie niets wil laten repareren is welkom, want het is net zo goed ‘café’ als ‘repair’. Elke helpende hand, ook bij het onthaal, de bar, het bakken van taartjes of  ‘animatie’ voor de grote en kleine gasten, maken de activiteit meer tot een feestelijke ontmoeting, waar het uiteindelijk ook om te doen is.

 

Zelf Organiseren?

Vind je Boskanter een toffe locatie voor een activiteit, en heb je iets in gedachten dat in onze filosofie past, neem dan contact met ons op. We kijken graag samen wat er mogelijk is.

 

Andere Mogelijkheden

  • deelname aan een evenement zoals een kerstmarkt
  • een dansavond of een demo mandenvlechten georganiseerd door een vrijwilliger
  • een film- of een discussieavond