Sorry, this entry is only available in Dutch.

Boskanter heeft vier nieuwsbrieven waarop ingeschreven kan worden. Elk van deze nieuwsbrieven draait om één onderwerp, zodat jij zelf kan kiezen waarover je op de hoogte wordt gehouden:

 

De onderwerpen zijn als volgt:

  • Algemeen nieuws: Hierin komen wetenswaardige ontwikkelingen op Boskanter aan bod. Ook kan het zijn dat een vrijwilliger een interessante Boskanter-ervaring wil delen en hierover iets schrijft.
  • Kennisdeling: De kennis die er gedeeld wordt zal voornamelijk betrekking hebben op ecologisch verantwoord en zelfvoorzienend leven. Zo kunnen er berichten verschijnen over bijvoorbeeld het maken en gebruiken van natuurverf of het conserveren van voedsel.
  • Producten: Onder deze topic wordt er gecommuniceerd over beschikbare oogst welke we graag zouden delen, de artisanale werken van vrijwilligers (zoals houten speelgoed, sieraden en wilgenvlechtwerken), de smakelijke creaties uit de bakkerij (bijvoorbeeld een nieuw soort brood), en andere mogelijkheden om iets te verkrijgen dat slechts op dat moment of voor het eerst beschikbaar is.
  • Activiteiten: Alles over vormingen en evenementen georganiseerd door of gehouden op Boskanter. Van pizzafeestjes tot last-minute vormingen gegeven door vrijwilligers.

Inschrijfformulier

Ik wil graag op de hoogte blijven van:

 

(Ben je al ingeschreven op één of meerdere nieuwsbrieven en wil je veranderen op welke of je uitschrijven? Zoek dan een nieuwsbrief op in je mailbox en klik daarin onderaan respectievelijk op “Inschrijving beheren” of “Afmelden”.)