Vrijdag 5 juli vanaf 18u00 verwelkomen we je tot onze eerste speciale zomereditie van het Pizzafeestje!

De afgelopen maanden hebben we spijtig genoeg veel mensen moeten weigeren. Nu de zomer is begonnen en we kunnen genieten van lange avonden buiten, zouden we graag meer mensen laten proeven van die verrukkelijke pizza’s! De ruimte is het probleem niet, daar hebben we buiten genoeg van, maar de hoeveelheid pizza’s blijft helaas beperkt…

 

Daarom willen we je hulp vragen. We nodigen je uit om heerlijke pizza’s te komen eten met een verfrissend drankje en een gezellige babbel, EN om zelf iets mee te brengen, als het kan. Een salade of dessertje of iets dergelijks. Iets smakelijks om te delen met de rest. Zodat er naast pizza’s nog ander lekkers is, en meer mensen na een gezellige avond op Boskanter goed gevoed huiswaarts kunnen keren.

 

Ook zal er een kampvuur zijn voor mensen die willen delen hoe zij en/of horen hoe anderen grote of kleine stappen zetten richting een duurzamere wereld. Muziekinstrumenten zijn ook welkom!

 

Geen onthaal meer vanaf 17u00. Het begint gewoon met de eerste pizza’s vanaf 18u00. Wel nog steeds €10 p.p. voor volwassenen, €5 p.p. voor kinderen van 4 tot en met 12 & gratis voor kinderen van 3 en jonger.

 

Inschrijven tegen 10u00 de donderdag ervoor. Reserveer snel, want de hoeveelheid plaatsen is beperkt! 

Laat het ons weten als je iets mee kan brengen om te delen, zodat wij iets beter kunnen inschatten hoeveel extra mensen we kunnen verwelkomen.

 

Parkeer op de Leinstraat (in de buurt van de afslag naar Maaistraat) en kom verder te voet naar Boskanter.