Weggooien? Mooi niet! Zondag 20 mei van 11u tot 17u is er weer een Repair Café op Boskanter.

 

Samen repareren we elektro, fietsen en misschien ook kleding. Er zijn doorlopend hapjes en drankjes aan democratische prijzen en ‘s middags voorzien onze koks iets lekkers. Daarnaast is het een gelegenheid voor deskundig advies, ontmoetingen en het opdoen van inspiratie.

 

We kunnen hulp gebruiken aan de bar, om alles ’s ochtends klaar te zetten, kindjes een leuke dag te bezorgen, mensen wegwijs te maken, en muziek te voorzien. En je bent ook welkom als je niets wil (laten) herstellen of enkel de reparateurs wil bijstaan.

 

Breng eventuele vervangstukken mee zoals nieuwe tandwielen, want onze voorraad is beperkt en misschien net niet wat je zoekt.

Houd er rekening mee dat de parkeerplaatsen beperkt zijn. Eenmaal volzet, dan kan je parkeren op de Leinstraat (eventueel je spullen eerst komen droppen) en te voet tot hier komen. Bovendien, wie te voet komt, met de fiets of met het openbaar vervoer, die krijgt een gratis consumptie.

 

Vragen, suggesties of zin om mee te doen? repaircafebrakel@gmail.com. Aanmelden is niet verplicht, maar wel behulpzaam.