Elke eerste zaterdag van de maand: Ambacht Zaterdag! Volgende op 7 april.

Wat houdt het in? Wij zijn bezig (met spinnen of breien of hout snijden of manden vlechten of natuurlijke sierraden maken of zeep maken of …) en wie zin heeft kan mee doen. Wij voorzien in de regel geen materiaal of grondstoffen, hoewel sommige dingen (zoals bramen) wel overvloedig aanwezig zijn, dus breng zelf iets mee, zeker de eerste keer.

 

Verwacht ook geen workshop, hoewel mensen elkaar natuurlijk wel zullen helpen.

 

De bar is open, maar je mag ook je eigen drank meebrengen. Blijf je over de middag, brengt dan iets van eten mee, dat we potluck-gewijs delen, of schuif mee aan bij de broodmaaltijd in ruil voor een vrije bijdrage.

 

In de zomer werken we buiten. Als het te koud is trekken we ons terug rond de rocket stove in de schuur. Dan zijn de plaatsen beperkt, dus laat iets weten als je komt.

 

De eerstvolgende is op 7 april. Je bent welkom tussen 10u00 en 16u00.