Boskanter heeft haar website vernieuwd! Dezelfde informatie, al hier en daar geactualiseerd, maar dan in een nieuwe jasje. Met de nieuwe site komt ook een nieuwe manier om te communiceren met geïnteresseerden omtrent een aantal onderwerpen. De blog van de oude site wordt namelijk vervangen door nieuwsberichten op de nieuwe. Alle nieuwsberichten verschijnen op de site, maar je kan je ook inschrijven op nieuwsbrieven om zo op de hoogte te blijven van de onderwerpen die jou interesseren.

 

De onderwerpen zijn als volgt:

  • Algemeen nieuws: Hierin komen wetenswaardige ontwikkelingen op Boskanter aan bod. Ook kan het zijn dat een vrijwilliger een interessante Boskanter-ervaring wil delen en hierover iets schrijft.
  • Kennisdeling: De kennis die er gedeeld wordt zal voornamelijk betrekking hebben op ecologisch verantwoord en zelfvoorzienend leven. Zo kunnen er berichten verschijnen over bijvoorbeeld het maken en gebruiken van natuurverf of het conserveren van voedsel.
  • Producten: Onder deze topic wordt er gecommuniceerd over beschikbare oogst welke we graag zouden delen, de artisanale werken van vrijwilligers (waaronder speelgoed, sieraden en wilgenvlechtwerken), de smakelijke creaties uit de bakkerij (zoals een nieuw soort brood), en andere mogelijkheden om iets te verkrijgen dat slechts op dat moment of voor het eerst beschikbaar is.
  • Activiteiten: Alles over vormingen en evenementen georganiseerd door of gehouden op Boskanter. Van repair cafés tot last-minute vormingen gegeven door vrijwilligers.

(Je kunt je hier en onderaan de pagina inschrijven op de nieuwsbrieven.)

 

Een andere nieuwe ontwikkeling is dat je nu via de site brood kan bestellen.

 

We hopen dat de verandering wordt ervaren als een verbetering.

 

Groeten van Boskanter!