Als er voor de nabije toekomst een workshop wordt gepland waarbij nog participanten kunnen aanschuiven dan wordt dit aangekondigd met een nieuwsbericht op deze site en in de nieuwsbrief (inschrijven op de nieuwsbrief kan helemaal onderaan de pagina).

Het is ook vaak mogelijk om te helpen bij een vorming, door een helpende hand te lenen bij ondersteunende zaken, zoals het ter beschikking stellen van materiaal. En ook is het mogelijk om lesgever te worden voor één van onze vormingen of zelf vormingen hier te organiseren.

Als je meer wilt weten kun je ons bereiken door te bellen (055/600617) of te mailen (info@boskanter.be).


Onze Ervaring & Kennis

Wij zijn geen professionele bouwers, lassers, stukadoors of schilders met jarenlange ervaring. Maar we hebben doorheen de jaren wel in veel verschillende situaties en met verschillende toepassingen deze werken beoefend. Uit passie en interesse hebben we ons ook verder in deze zaken geïnformeerd. Vanuit die ervaringen en dit studiewerk zullen we zeker veel vragen kunnen beantwoorden en we brengen verschillende boeken mee om in te kijken.

We hebben geïnteresseerden op weg gezet om er zelf ook mee aan de slag te kunnen. En dat blijft onze eerste doelstelling en is precies wat we hier aanbieden: deelnemers zo vertrouwd maken met de basis dat ze er zelf mee verder kunnen.


Maaltijden

De georganiseerde maaltijden tijdens workshops zijn normaalgesproken potlucks. Een potluck is een maaltijd waarbij iedereen iets meeneemt om met elkaar te delen. Als je aan zo’n potluck maaltijd wilt deelnemen is het dus de bedoeling dat je iets meeneemt. Of er maaltijden georganiseerd zijn tijdens een bepaalde workshop wordt gecommuniceerd.


Onze Vormingen

  

Leem

 

 

Rocket Stove

 

 

Natuurverf